PDA

View Full Version : Thumbnails not showing up -


azsammies2
February 1st, 2006, 06:09 PM
I installed photopost yesterday and have most everything working except the thumbnails. All the pictures are showing up large and I need to know how to correct this.

Here is an url to our photopost:

<http://www.samoyedrescue.org/forums/photopost/>

As you can see, all the pictures are huge. Any help will be appreciated.

Also, how do I tell if ImageMagic is working correctly?

Thanks
Pam

Chuck S
February 2nd, 2006, 09:41 AM
Try in Admin => Global Options set your image processor to GD2 and then in Admin - Scan Database try doing a rebuild thumbnails and see if that works

If so then leave your processor as GD2 as Imagemagick is not working.

azsammies2
February 2nd, 2006, 12:36 PM
Thanks! I kind of thought that ImageMagick wasn't working. Is there a difference between using GD2 and ImageMagick that I should worry about?

Chuck S
February 2nd, 2006, 12:53 PM
Not really if your using gd2.028 as that handles gif png jpg and jpeg images just like imagemagick. Only difference is with imagemagick if you have tiff install you can upload tiff images and bmp files