PDA

View Full Version : Integrated photopost to my web site???


Pascal Bouffard
December 7th, 2005, 10:46 AM
How to integrated photopost to my web site?

Sorry my english i speak french


;)

Chuck S
December 7th, 2005, 12:15 PM
You can in Admin => Edit Stylesheets

to edit the stylesheet to match your colors.

You can in Admin => Global Options

Link a header and footer html files to load your site header footer

make sure to set them to writable 666

You can in Admin => Edit Header Edit Footer

edit the html to what you want

Pascal Bouffard
December 7th, 2005, 01:12 PM
Sorry i dont understand. Do you have a more informations please.

Sorry i'am novice :(

Chuck S
December 7th, 2005, 01:16 PM
What do you not understand? Let me try translating this to French and seeing it thats makes it better

Vous pouvez dans l'Administration => Edite Stylesheets

Pour éditer le stylesheet pour égaler vos couleurs.

Vous pouvez dans l'Administration => les Options Globales

Relier un en-tête et un dossiers de html de pied de page pour charger votre pied de page d'en-tête de site

s'assurer les régler à writable 666

Vous pouvez dans l'Administration => Edite l'En-tête Edite le Pied de page

éditer le html à que vous voulez

cryptkeeper
December 7th, 2005, 02:42 PM
mon francais est vraisment pas bon, mais j'essayer de traduire.

pour integree photopost dans ton site web, editer ton stylesheets (css) dans ton section administratif, vous pouvent edit tous le colour pour-etre le meme de votre site web.

quand vous-ete satisfee des ton couleurs, il faut que tu metter le mem header et footer dans photopost, allors il-y-a deux ficher, header.html et footer.html, dans ton program FTP, (je utilise flashfxp) selectez le fichers et change le CHMOD (ctrl+o) a "666"

metnent tu peut entree l'administration, et editer le "template" de header et footer comme ton site web. (en HTML)

Pascal Bouffard
December 9th, 2005, 04:50 AM
Merci beaucoup de votre aide

Je comprend mieux mais ça fonctionne pas encore. Pouvez vous m'expliquer plus en detail

translated

Thank you very much of your assistance

I understands better but that does not function yet. Can you explain more in detail

thank

Chuck S
December 9th, 2005, 08:28 AM
What exactly are you having trouble with? I beleive both of us where very specific so maybe if you explain your issue we can help.

Pascal Bouffard
December 9th, 2005, 03:38 PM
Here the link of photopost

http://www.video-chasse-peche.net/photopost/index.php

1- I would like that the image in red "révolution vidéo chasse pêche" is in top

2-I would like that the web site http://www.video-chasse-peche.net/

when I click above open directly in photopost

Thank
Pascal Bouffard

Chuck S
December 9th, 2005, 03:58 PM
Hello

1. You would need to place the code you have presently in your footer in a header html file and load that header file via server path in global options in admin where it asks for the server path to the header.

2. You would need to do this in order.

a) open up admin global options and change the url and take photopost out of the url's and paths so it is your webroot and save ( dont worry your site will break at this point.

b) Edit your config-inc.php file and change the $PP_PATH and take out photopost from the path so it points to your webroot.

c) Move all the files and directories in the photopost directory on your server to the webroot

Then everything will work on the webroot instead of photopost directory