PDA

View Full Version : PP 5.03: Ratings not working correctly


wx4castr
June 13th, 2005, 05:22 PM
I can't get the ratings to work and there doesn't appear to be an option to enable it for a certain set of users.

I have "Show Photo Options/Display Quickratings" set to "YES".

It appears that:

Administrators are shown the Quickrate and CAN rate photos.

Staff (a user group I created) are NOT shown the rating scale at all.

Unregistered (the default Unregistered user group) IS shown the rating scale but CANNOT rate -- it says "Sorry, you don't have permission to post/edit". I actually don't want Unregistered users to be able to rate, BUT it would seem to me that the scale buttons should not be shown if one cannot rate.

I don't understand why the Staff cannot see the scale buttons at all. The only difference in the Usergroups area between Staff and Administrators is that Staff don't have ADMIN access.

Michael P
June 13th, 2005, 05:37 PM
Depdns on your usergroup settings (can vote on images). Keep in mind, users cannot vote on their own images.

wx4castr
June 14th, 2005, 03:36 PM
Depdns on your usergroup settings (can vote on images). Keep in mind, users cannot vote on their own images.

THat's where I get lost, the only choices I have are: Usergroup name Admin Access? Mod Access? Allow Uploads? Allow comments? Require Moderation? Allow edit own photos? Allow edit own posts? Allow albums? Assign Albums to Cats?

Keep in mind, users cannot vote on their own images.

Oh DUH! That might be part of the problem :o

Michael P
June 14th, 2005, 03:38 PM
I mean usergroup settings within the Edit Categories section; at the bottom.