PDA

View Full Version : Upgrading 2 sites to PhotoPost5


Medar
March 29th, 2005, 11:48 AM
Howdy,

I am going to purchase Member Renewals for two separate sites today or tomorrow, do I need to purchase 1 at a time, or can I do both at once?

Also, how to I designate "which" site I am upgrading? In the comments section with my username, or is there another way? Yahoo is smart enough to save my "Quantity" cookie each time I leave the upgrade area, so I have not yet seen what account my first upgrade is being flagged toward.

Just want to make sure I am doing this right.

Chuck S
March 29th, 2005, 01:34 PM
In the comments section just mention the license numbers for both installs you are renewing

Medar
March 29th, 2005, 02:34 PM
Too easy.

Thanks Omegatron.

Medar
March 29th, 2005, 02:46 PM
Well bleh. Not too easy.

I listed the license number I had for one domain, but the other one I did not have a record of the license number. I referenced the registering email address and the site domain.

Will that work? Hope so, already submitted it! :)

Michael P
March 29th, 2005, 04:57 PM
I am sure they can find it or they will contact you directly if there is any questions.

Medar
March 30th, 2005, 10:05 AM
There were no problems at all.

Thanks again fellas. Back to my lurking.