PDA

View Full Version : Photopost Pro galleries


CHAUDUN FABIENNE
December 7th, 2004, 03:35 AM
Hello,
J'ai photopost, I would like to put it in French for example at the place of welcome - to put welcome... etc...
Thank you
Fabienne
email: famille.chaudun@free.fr
:confused:

Chuck S
December 7th, 2004, 01:40 PM
You would need to translate your reviewpost english language files to french as only english language is included with Reviewpost.

Chuck S
December 7th, 2004, 01:49 PM
Here is an example of the index.php language file translated to french

<?
$Globals['pp_lang']['home'] = "Index";
$Globals['pp_lang']['welcomeuser'] = "Bienvenue,";
$Globals['pp_lang']['welcome'] = "Bienvenue sur ";
$Globals['pp_lang']['tablehead'] = "Index principal";
$Globals['pp_lang']['recent'] = "Produits récents";
$Globals['pp_lang']['lastday'] = "dernier jour";
$Globals['pp_lang']['last7'] = "7 derniers jours";
$Globals['pp_lang']['last14'] = "14 derniers jours";
$Globals['pp_lang']['allimages'] = "toutes les images";
$Globals['pp_lang']['category'] = "Catégorie";
$Globals['pp_lang']['lastrating'] = "Durer la Revue";
$Globals['pp_lang']['lastproduct'] = "Le dernier Produit Télécharge";
$Globals['pp_lang']['posted'] = "les produits postés et";
$Globals['pp_lang']['postednoc'] = "produits postés";
$Globals['pp_lang']['posts'] = "revues";
$Globals['pp_lang']['toposter'] = "Premières Affiches";
$Globals['pp_lang']['regusers'] = "Membres";
$Globals['pp_lang']['views'] = "Affichages";
$Globals['pp_lang']['stats'] = "Statistiques";
$Globals['pp_lang']['diskspace'] = "Espace occupé";
$Globals['pp_lang']['unrusers'] = "visiteurs";
$Globals['pp_lang']['unruser'] = "visiteur";
$Globals['pp_lang']['whoonline'] = "Membres parcourant les images";
$Globals['pp_lang']['and'] = "et";
$Globals['pp_lang']['viewing'] = "viewing";
?>

you would need to edit all the files in the languages/english directory under your install and convert the english language strings to french as I did above to that one file

CHAUDUN FABIENNE
December 7th, 2004, 01:50 PM
Thank you.
But I do not know or outward journey to translate to put the words of l'anglais in French? B=0

CHAUDUN FABIENNE
December 7th, 2004, 01:54 PM
B=0 Thank you.
Or l'annuaire is language/english ?

Chuck S
December 7th, 2004, 01:56 PM
We do not speak french.

We rely on users to translate the english into there language and submit the language pack for inclusion into the program.

This is the reason Reviewpost and Classifieds does not have a french language supplied.

CHAUDUN FABIENNE
December 7th, 2004, 02:03 PM
I do not know anything with l'anglais. This n'est not me which is installed Reviewpost on my site, therefore I do not know or is "globals" ?

Chuck S
December 7th, 2004, 02:11 PM
You own Reviewpost which does not come with French language.

Vous possédez Reviewpost qui n'est pas fourni avec la langue française.

If you want to run Reviewpost in French you must edit the language files I stated above and convert the english strings to french

Si vous voulez courir Reviewpost en français vous devez éditer les dossiers de langue j'ai déclaré au-dessus de et convertit les ficelles anglaises au français

I posted an example above in a prior post.

J'ai posté un exemple au-dessus.

We might be able to translate the english files to french via a free tranlation service but can not be sure they are totally accurate. We do provide custom services for a fee and you could inquire about the cost on creating a languageset for you to use.

Nous pourrions pouvoir traduire les dossiers anglais au français via un service de tranlation libre mais ne peut pas être sûr qu'ils sont totalement précis. Nous fournissons des services personnalisés pour un frais et vous pourriez demander du coût sur créer un languageset pour vous utiliser.

CHAUDUN FABIENNE
December 7th, 2004, 03:00 PM
J'ai bien compris ce que vous m'avez dit mais ou je trouve ?
$Globals['pp_lang']['home'] ?
Pour le modifier ?
Merci B=0

Chuck S
December 7th, 2004, 03:08 PM
I am sorry but the french translation to english make your questions incomprehensible.

Je suis désolé mais la traduction française à l'anglais fait vos questions incompréhensibles.

Okay so if you look at a language file and find something like this

Approuver donc si vous regardez un dossier de langue et quelque chose de découverte comme ceci

$Globals['pp_lang']['category'] = "Category";


In french you translate it it would become

En français vous le traduisez il deviendrait

$Globals['pp_lang']['category'] = "Catégorie";

CHAUDUN FABIENNE
December 7th, 2004, 03:20 PM
Merci beaucoup
Je vais chercher maintenant.

CHAUDUN FABIENNE
December 8th, 2004, 04:11 AM
J'ai trouve mais une fois tout changé ... voilà ce qui se passe ...
http://lagalerieduscrapbook.free.fr

Je n'ai pas tout en Français ...
tout en haut : "search, register" ...

CHAUDUN FABIENNE
December 8th, 2004, 04:22 AM
Merci beaucoup
Je vais chercher maintenant.
J'ai trouve ...
Merci

CHAUDUN FABIENNE
December 8th, 2004, 04:24 AM
J'ai trouve ...
Merci
mais j'ai encore des mots en anglais ?

Chuck S
December 8th, 2004, 04:35 AM
Vous avez besoin de traduire les ficelles de langue anglaises au français juste comme le l'un au-dessus de et comment il a été déclaré dans les postes ici si vous voulez que le français pour ait affiché puisque Reviewpost n'est pas fourni avec la Langue française

CHAUDUN FABIENNE
December 8th, 2004, 05:08 AM
oui merci je viens de comprendre qu'il faut que je traduise tout ce qui est dans "langage" en Français.
merci beaucoup.

CHAUDUN FABIENNE
December 8th, 2004, 07:43 AM
http://lagalerieduscrapbook.free.fr
j'ai un problème d'affichage ?

CHAUDUN FABIENNE
December 9th, 2004, 03:50 PM
Bonjour,

Comment fait-on pour desinscrire un membre ?
Merci
B=0

Chuck S
December 9th, 2004, 04:59 PM
S'il vous plaît reformuler votre traduction à l'anglais pas sens de marque.

CHAUDUN FABIENNE
December 12th, 2004, 09:14 AM
Hello,
Is j'ai of the red croses which s'affichent instead g the images ...
how nev=cessary that i make ?

Quand je fais toutes les images, j'ai des croix rouges qui s'affichent au lieu des photos ?

when I click on "toutes the images", I do not see the images s'afficher... What do I have to make?
Thank you

http://lagalerieduscrapbook.free.fr/showcat.php?cat=all

Chuck S
December 12th, 2004, 12:20 PM
Your using Reviewpost which by default does not show the thumbnail.

You would need to hack the showcat.php file as well as add the proper alteration to the showcat.tmpl.

For questions on hacking your scripts you can ask at the hack site http://www.photopostdev.com

CHAUDUN FABIENNE
December 13th, 2004, 01:45 PM
Good evening, I n'ai have an answer to my question?

Chuck S
December 13th, 2004, 01:50 PM
I beleive the answer to your question is posted right above your reply above.

CHAUDUN FABIENNE
December 14th, 2004, 09:35 AM
Hello,
Is j'ai of the red croses which s'affichent instead g the images ...
how nev=cessary that i make ?

Quand je fais toutes les images, j'ai des croix rouges qui s'affichent au lieu des photos ?

when I click on "toutes the images", I do not see the images s'afficher... What do I have to make?
Thank you

http://lagalerieduscrapbook.free.fr/showcat.php?cat=all

Chuck S
December 14th, 2004, 09:46 AM
Copy the camera.gif image from your images directory into your stylesheets/darkblue-borders directory