PDA

View Full Version : Help required please


Rocol
June 28th, 2004, 04:40 PM
Hiyah All, I am new to these forums and have had a look for an answer to my problem, but not found one .. apologies if it is on the forums somewhere.

Installation goes well, untill I get to the part where you select your forum type .. once I have completed that screen and click to proceed, I just keep getting these 2 messages .. can anyone tell me where I have gone wrong please. .. Thanks for any help. ;)

Warning: main(usr/local/psa/home/vhosts/mysite/httpdocs/photopost/languages/english/pp-inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/psa/home/vhosts/mysite/httpdocs/photopost/pp-inc.php on line 63

Fatal error: main(): Failed opening required 'usr/local/psa/home/vhosts/mysite/httpdocs/photopost/languages/english/pp-inc.php' (include_path='.:/usr/local/psa/apache/lib/php') in /usr/local/psa/home/vhosts/mysite/httpdocs/photopost/pp-inc.php on line 63

Bryan Ex
June 28th, 2004, 05:33 PM
Unless you have edited the errors above before posting it looks like you have missed editing one of the paths. Notice it lists "mysite" in the path? If you have done this just to post then you'd be best off in the Install forum to be assisted the fastest by PP support.

Bryan Ex
June 28th, 2004, 05:36 PM
Never mind... I see you did already. ;)

Rocol
June 28th, 2004, 06:01 PM
Yes, sorry mate .. I saw the Installation Forum and realised my mistake, so posted it there.

Yes, I just replaced real the name of my site, with " mysite " for the sake of the post .. sorry about that too .. thanks for your input though ;)