PDA

View Full Version : Misaligned table in Showphoto page


cinq
May 15th, 2004, 09:46 AM
I cannot seem to get the main table aligned to the main table width i have set in the Admin Cp > Options.
I have set it to 780 pixels wide however the portion of the page which shows the image + prev/next thumbs + image info ( such as views, dimensions, description etc ) is displayed as being more than 780 pixels.

I have not changed the showphoto template, nor have I changed any code in showphoto.php

What gives ?

Chuck S
May 15th, 2004, 11:46 AM
well what size photos do you allow? This will throw off even the best intentions of html

How can a page constrain to 760 pixel width when all the information sums more than the width.

This is going to very by install and you need to see what the deal is. What is your thumbnail size set to?

Remember if you have 5 thumbs on your prev/next bar and thumbs are set to 150 pixels how is the page going to stay within 780pixels?

cinq
May 15th, 2004, 12:09 PM
Main image size max 640 else thumbed to medium image.

I disabled the 5 thumbs ( max ) for the prev/next set, and the problem still exists.

Chuck S
May 15th, 2004, 12:17 PM
url to install?

cinq
May 15th, 2004, 12:57 PM
Thanks for the reply, have messaged you my URL.

Lee Wilde
November 6th, 2004, 01:18 AM
I am having the same problem.

Main Table - 760
Main Image Size - 640 max
Thumbnails - 99 max (6 allowed)

http://www.ignitionnetworking.com.au/network/

Every other page is fine, its just showphoto.php

Any help in fixing this would be most appreciated.

Chuck S
November 6th, 2004, 05:58 AM
quickcom.tmpl

line 71

<textarea name="message" cols="80" rows="5"></textarea>

change it to something like this

<textarea name="message" cols="50" rows="5"></textarea>